Wenkbrauwstyling

In de onze browbar kan je de vorm van jouw wenkbrauwen laten shapen (in model brengen).
 
Foto's / WenkbrauwstylingBrowZ Treatment Intensive


Vind u het lastig om de juiste vorm in uw wenkbrauw te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keuze voor u.

Door goed te kijken naar de gezichtsvorm creëren wij de perfecte wenkbrauw dmv meten, shapen, waxen, tweezen en trimmen.  Met de intensive verf verven wij vervolgens de wenkbrauwen en worden ook de donshaartjes mee genomen die met het blote oog niet te zien zijn. Zo lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller!


BrowZ Treatment Henna BrowTycoon


Wilt u echte power brows? Heeft u weinig wenkbrauwen van uzelf of mist u grote stukken in uw wenkbrauw? Dan is henna de oplossing!

Henna is tevens een mooie oplossing wanneer u twijfelt over het uiteindelijke resultaat van permanente make-up of wanneer u dagelijks met wenkbrauw make-up bezig bent.

De behandeling is hetzelfde als de Full treatment alleen verven wij nu de wenkbrauwen met de 100% natuurlijke henna van BrowTycoon.
Henna is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft wat zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten) Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water,  geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna 5 tot 14 dagen op de huid en 5-6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haren zitten.


Touch Up


Wanneer uw wenkbrauwen al de perfecte vorm en kleur hebben dan kunt u kiezen voor de Touch Up.
Uw wenkbrauwen worden gestyled door te waxen , tweezen en trimmen.


Brow Lamination


Browlifting is DE trend van dit moment. De Brow lift, het liften van de wenkbrauw haren, wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion.
BROW LIFT is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien.
Het resultaat blijft 4 tot 6 weken mooi.

BrowZ Treatment Intensive €25,-
BrowZ Treatment Henna BrowTastic     €35,-
Touch Up €15,-
Touch Up Teens €12,50
Brow Lift incl shapen €45,-
Brow Lift incl shapen en verven €55,-Foto's / Trainingen

CLASSIC ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions One by One zijn semi-permanente wimperextensions, die één voor één op de eigen wimpers worden bevestigd en daarmee de wimpers langer, dikker en voller maken.


Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  79,95
2 week infill  27,50
3 week infill  35,00
4 week infill  45,00
Langer dan 4 weken  75,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

RUSSIAN VOLUME / 2D-6D WIMPEREXTENSIONS

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian Volume, ook wel 2D-6D Volume Lashes genoemd. Bij deze techniek plaatsen wij meerdere ultrafijne extensions op één natuurlijke wimper om een vol en fluffy effect te creëren zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.

Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  99,95
2 week infill  37,50
3 week infill  47,50
4 week infill  60,00
Langer dan 4 weken  95,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

LASH VOLUME LIFT

Een  wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen rods. Door deze rods kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Lash Volume Lift incl. verven, 3D Gold Filler en Keratine  55,00

EYEBROWSTYLING

Mooie wenkbrauwen zijn hot! Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er elke dag stralend en jonger uitziet.

Wenkbrauwen die aansluiten op jouw gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag. Daarom beginnen wij altijd met een analyse van de vorm en symmetrie van je gezicht.

Full Brow Treatment Intensive verf  25,00
Full Brow Treatment Henna BrowTastic  35,00
Touch Up  15,00
Teen Brows 17,50
Teen Touch Up  12,50
Brow Lift inclusief shapen, 45,00
Brow Lift incl. shapen en verven 55,00

Online een afspraak maken

Boek hier uw afspraak direct online in! Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.