Wimperextensions

Wimperextensions One by One


Wimperextensions worden weleens verward met het opplakken van nepwimpers of wimperstukjes. Het betreft echter een hele andere techniek: bij de One by One wimperextensions wordt op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreeërd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers One by One is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.


Russian Volume / 2D-6D Volume


Met deze nieuwste techniek van wimpers zetten kan het nóg voller!

Dankzij deze nieuwe techniek is het zelfs mogelijk om met weinig eigen wimpers toch een volle wimperrand te maken! Zelfs voor dunne en kwetsbare wimpers is deze techniek een goede uitkomst.

Hiervoor worden tot wel 6 flinterdunne en zijdezachte extensions op één natuurlijke wimperhaar gezet. Hierdoor is de druk op de eigen wimper minimaal maar kunnen we toch veel volume creëren.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 150 tot 180 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 90 tot 120 minuten.

 

WERKWIJZE


Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op je afspraak willen wij je aanraden om je ogen en wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

Werkwijze plaatsen wimperextensions

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling en vraagt veel ervaring, zorg en aandacht. Tijdens een kort intakegesprek wordt de gewenste lengte besproken en de look die u wilt creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur van uw eigen wimpers en de eventueel te behalen resultaten. Met dit gegeven brengen wij advies uit over de lengte, dikte en te gebruiken curl en proberen wij hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

De wimperextensions worden een voor een aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (wimperextensionlijm) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimperextensions hebben een C of D krul waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions. Dit is anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen.


VERZORGING

♥ De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water.

♥ De eerste 48  uur na de behandeling je gezicht niet stomen, niet zwemmen en geen sauna bezoek.

♥ Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

♥ Niet te vaak in de sauna en niet te heet douchen. Door hitte wordt de lijm zacht en kunnen de extensions loslaten.

♥ Alle producten die olie bevatten (dag- of nachtcrème, oogmake-up, shampoo etc.) niet aanraking laten komen met de wimpers. De lijm kan hierdoor loslaten en de extension valt uit.

♥ Mocht je mascara of vloeibare eyeliner willen gebruiken, kies dan voor een mascara en eyeliner op waterbasis. (geen waterproof). Gebruik de mascara alleen op de punten en niet vanaf de aanzet.

♥ Wimpers voorzichtig schoonmaken met make-up remover zonder olie of schoonmaken met warm water.

♥ Uit elkaar kammen met een wimperborsteltje (deze krijg je van ons mee).

♥ Trek niet aan de wimpers

♥ Verwijder de wimpers nooit zelf, laat dit altijd in de salon doen om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen. Wij doen dit gratis wanneer bij ons gezet.


VOORDELEN

- Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
- Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
- Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
- Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater
- Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
- Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
- Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
- Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
- Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
- Natuurlijke uitstraling
- Wordt pijnloos opgebracht
- Blijft 6-8 weken zitten
- Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers
- Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken
- Geeft een jeugdiger uiterlijk
 

HOUDBAARHEID VAN WIMPEREXTENSIONS

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill ooftewel pvulbehandeling iedere 3 tot 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u  bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwen, feestjes etc.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen doe dit nooit zelf maar altijd door een ervaren wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende Lash eXtend gel remover te gebruiken.


Wimperextensions One by One (Flat Lashes)

Nieuwe Set (inclusief 10ml Lash Shampoo en mascaraborsteltje) € 79,95

Refill week 2 € 27,50

Refill week 3 € 35,00

Refill week 4 € 45,00

 

Russian Volume 3D-6D

Nieuwe Set (inclusief 10ml Lash Shampoo en mascaraborsteltje) € 99,95

Refill week 2 € 37,50

Refill week 3 € 47,50

Refill week 4 € 60,-

Na 5 weken rekenen wij de prijs van een nieuwe set.


Verwijderen wimperextensions € 17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.


Foto's / Trainingen

CLASSIC ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions One by One zijn semi-permanente wimperextensions, die één voor één op de eigen wimpers worden bevestigd en daarmee de wimpers langer, dikker en voller maken.


Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  79,95
2 week infill  27,50
3 week infill  35,00
4 week infill  45,00
Langer dan 4 weken  75,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

RUSSIAN VOLUME / 2D-6D WIMPEREXTENSIONS

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian Volume, ook wel 2D-6D Volume Lashes genoemd. Bij deze techniek plaatsen wij meerdere ultrafijne extensions op één natuurlijke wimper om een vol en fluffy effect te creëren zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.

Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  99,95
2 week infill  37,50
3 week infill  47,50
4 week infill  60,00
Langer dan 4 weken  95,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

LASH VOLUME LIFT

Een  wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen rods. Door deze rods kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Lash Volume Lift incl. verven, 3D Gold Filler en Keratine  55,00

EYEBROWSTYLING

Mooie wenkbrauwen zijn hot! Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er elke dag stralend en jonger uitziet.

Wenkbrauwen die aansluiten op jouw gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag. Daarom beginnen wij altijd met een analyse van de vorm en symmetrie van je gezicht.

Full Brow Treatment Intensive verf  25,00
Full Brow Treatment Henna BrowTastic  35,00
Touch Up  15,00
Teen Brows 17,50
Teen Touch Up  12,50
Brow Lift inclusief shapen, 45,00
Brow Lift incl. shapen en verven 55,00

Online een afspraak maken

Boek hier uw afspraak direct online in! Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.