Brow Styling

In de onze browbar kan je de vorm van jouw wenkbrauwen laten shapen (in model brengen).

Browstyling

Vind u het lastig om de juiste vorm in uw wenkbrauw te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keuze voor u.

Door goed te kijken naar de gezichtsvorm creëren wij de perfecte wenkbrauw dmv meten, shapen, waxen, tweezen en trimmen. Met de intensive verf verven wij vervolgens de wenkbrauwen en worden ook de donshaartjes mee genomen die met het blote oog niet te zien zijn. Zo lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller!


Henna Brows

Wilt u echte power brows? Heeft u weinig wenkbrauwen van uzelf of mist u grote stukken in uw wenkbrauw? Dan is henna de oplossing!

Henna is tevens een mooie oplossing wanneer u twijfelt over het uiteindelijke resultaat van permanente make-up of wanneer u dagelijks met wenkbrauw make-up bezig bent.

De behandeling is hetzelfde als de Full treatment alleen verven wij nu de wenkbrauwen met de 100% natuurlijke henna van BrowTycoon.
Henna is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft wat zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten) Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna 5 tot 14 dagen op de huid en 5-6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haren zitten.


Teen Brows
Modelleren en verven voor jonge meiden van (13-17 jaar)


Main practice areas of the firm include Admiralty, Maritime and Ship Arrest, Arbitration, Mediation and ADRs, Aviation Matters, Banking, Finance & Investment, Capital Market

038 - 458 04 77

info@ohmylash.nl