Nagelstyling

GELCOLOR BY OPI

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. 
Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. 

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.


BIAP

Wat is BIAB?
BIAB is een treament of behandeling van de eigen nagel. Het is dus, in principe, geen kunstnagel (al kunnen we de techniek wel gebruiken om de nagels een klein stukje te verlengen). Het goedje waarmee we de  nagel behandelen, wordt gebruikt om de eigen nagel te verstevigen. Andere termen die je ook weleens hoort zijn Rubberbase en RIAB (Rubber In A Bottle).

BIAB-nagels in verhouding tot gel- en acrylnagels
Qua verschijning zal je waarschijnlijk geen verschil zien met gel- en acrylnagels. Om te begrijpen wat het resultaat van BIAB is, plaatsen we het in perspectief. BIAB-nagels zijn na een behandeling dikker dan gellaknagels, maar dunner dan acrylnagels. BIAB wordt door sommige ook wel omschreven als de perfecte combinatie van acryl- en gelnagels. Acrylnagels blijven erg goed zitten, maar moeten er afgeveild worden, waardoor er schade kan optreden aan de eigen nagel. Gellak blijft daarentegen slechts 2 of 3 weken mooi zitten. Het fijne aan BIAB-nagels is dat ze erg goed blijven zitten, maar dat je het materiaal er wel af kunt soaken, waardoor het er niet afgevijld hoeft te worden. Je eigen nagels raken dus niet beschadigd.Main practice areas of the firm include Admiralty, Maritime and Ship Arrest, Arbitration, Mediation and ADRs, Aviation Matters, Banking, Finance & Investment, Capital Market

038 - 458 04 77

info@ohmylash.nl