Trainingen

Zelf wimperstyliste worden? Wij delen onze passie graag!

Oh My Lash! biedt vakkundige opleidingen aan voor zowel de beginnende als gevorderde wimperstylist. Wij blijven continu getraind en houden de laatste trends voortdurend in de gaten zodat wij deze aan u kunnen door vertalen.

Het grote voordeel om uw cursus bij Oh My Lash! te volgen is dat wij voor de trainingen tot wimperstylist aan maximaal 2 cursisten tegelijk de training geven. U krijgt dus altijd volop onze persoonlijke aandacht. Na het volgen van de training blijft u cursist bij ons. Zo zijn wij altijd beschikbaar voor vragen en mag u ten alle tijde terug komen om nog eens mee te komen kijken.

De volgende trainingen worden gegeven in de vestiging Zwolle, Classic One by one, Masterclass Classic One by One, Classic One by One Exclusive, Russian Volume Lashes/ 2D-6D, Masterclass Russian Volume, Mrs. LashLift, BrowTastic allround browstyling, Workshop Henna BrowTastic


Foto's / Trainingen

CLASSIC ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions One by One zijn semi-permanente wimperextensions, die één voor één op de eigen wimpers worden bevestigd en daarmee de wimpers langer, dikker en voller maken.


Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  79,95
2 week infill  27,50
3 week infill  35,00
4 week infill  45,00
Langer dan 4 weken  75,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

RUSSIAN VOLUME / 2D-6D WIMPEREXTENSIONS

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian Volume, ook wel 2D-6D Volume Lashes genoemd. Bij deze techniek plaatsen wij meerdere ultrafijne extensions op één natuurlijke wimper om een vol en fluffy effect te creëren zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.

Nieuwe set inclusief Lash Shampoo en mascaraborsteltje  99,95
2 week infill  37,50
3 week infill  47,50
4 week infill  60,00
Langer dan 4 weken  95,00
Verwijderen wimperextensions  17,50

Heeft u uw wimperextensions bij ons laten zetten? Dan verwijderen wij deze gratis.

LASH VOLUME LIFT

Een  wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen rods. Door deze rods kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Lash Volume Lift incl. verven, 3D Gold Filler en Keratine  55,00

EYEBROWSTYLING

Mooie wenkbrauwen zijn hot! Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er elke dag stralend en jonger uitziet.

Wenkbrauwen die aansluiten op jouw gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag. Daarom beginnen wij altijd met een analyse van de vorm en symmetrie van je gezicht.

Full Brow Treatment Intensive verf  25,00
Full Brow Treatment Henna BrowTastic  35,00
Touch Up  15,00
Teen Brows 17,50
Teen Touch Up  12,50
Brow Lift inclusief shapen, 45,00
Brow Lift incl. shapen en verven 55,00

Online een afspraak maken

Boek hier uw afspraak direct online in! Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.